Unit kasombongan kamar mandi akrilik bodas singket sareng eunteung

Katerangan pondok:

NF-C2012
Ngaran: Unit kasombongan Mandi
ukuran:
Kabinét wastafel: L765 x D470 x H500mm
Eunteung: L750 x H470mm
Katerangan ringkes: Kabinet dina papan partikel sareng akrilik laminated
1 laci


Rincian produk

Tag produk

Ngaran: Unit kasombongan Mandi
ukuran:
Kabinét wastafel: L765 x D470 x H500mm
Eunteung: L750 x H470mm
Katerangan ringkes: Kabinet dina papan partikel sareng akrilik laminated
1 laci

Aksara:
Kabinet dipasang dina témbok
Push-tarik sistem kabuka
Geser rel lemes nutup
1 baki handapeun panel eunteung

Kaunggulan:
permukaan lemes, gampang pikeun beberesih.
Dirakit packing, gampang pikeun instalasi

Bahan & Téhnologi:
Baskom cuci keramik sareng kabinét papan chip

Aplikasi:
Kamar mandi
Lomari cai

Sertipikat:
Sertipikat manajemén kualitas ISO
Sertipikat lingkungan ISO
sertipikat leuweung FSC

Ramah lingkungan:
Paké acrylic dina papan partikel, pikeun ngurangan kai ngagunakeun kuantitas, pikeun ngahemat sumberdaya.

Pangropéa:
Ngusap beresih ku lawon beueus.

001A6600 001A6602


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami